*
Борба с вредителите

ЗАКРИВАМЕ СЕРГИЯТА НА ПРАЗНИТЕ ОБЕЩАНИЯ

|

В един стих на Джани Родари се казва, "Ако имах едно магазинче с две лавички само, бих продавал познайте какво, бих продавал надежда за всеки".
Днес символично, независимият кандидат за врачански кмет, подкрепен от левицата и от обществени организации и интелектуалци на Враца, Николай Иванов, направи символично закриване на сергията с празни обещания. Сергията се намира на врачанския Кооперативен пазар, а празните обещания ги знаят всички врачани. Те бяха и изписани на малки табели - за непостъпилите чужди инвестиции, за неслучилия се досега години наред Воден цикъл, за ямите по врачанските улици и пътища.
След като обърна табелката "Открито" и затвори времето на пълните с въздух предизборни вричания на политиците, на празната сергия, над която висяха само празните обещания, Николай Иванов заяви: "Закривам сергията на празните обещания към врачани. Ще работя честно и с ангажираност за реализирането на конкретните проблеми на хората. Отправям този призив и към моите опоненти, другите кандидати. Проблемите на хората са много, те са тревожни и реални, от нас гражданите очакват не празни обещания, а реални действия".


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар