*
Борба с вредителите

ВОДОСВЕТ ЗА ЗДРАВЕ И ЧИСТИ ПОМИСЛИ

|
ВОДОСВЕТ ЗА ЗДРАВЕ И ЧИСТИ ПОМИСЛИ

Тази сутрин, с участието на депутати и местното политическо ръководство на партия ГЕРБ, в храма "12 Апостоли" беше извършен водосвет за успешната кампания в изборите на кандидата за кмет Петя Аврамова, на кандидатите за кметове по села и за общински съветници.
По думите на народният представител Николай Коцев, който след това представи пред медиите оперативният местен щаб на ГЕРБ за тези тежки избори, водосветът е бил за здраве и чисти помисли. Той пожела на заместник-кмета и кандидат за губернаторския стол Петя Аврамова, Господ да и дава здраве, железни нерви и желязна дисциплина, тъй като професионализмът при нея е налице и има един силен екип. Коцев отново посочи като "слабост, или хитрост", двамата кандидати, които се припознават с БСП и отново се оплака, че политическата обстановка е "Всички, срещу ГЕРБ", като подчерта успехите на управляващите в борбата срещу монополите, като Лукойл и производителите на алкохол, както и срещу "обръчите от фирми", финансирали партиите и извличали след това дивиденти.
"Тръгвам в тази кампания с чисти мисли, заредена с позитивизъм, искам да се срещна лице с лице с всеки врачанин, да чуя проблемите, надеждите, конкретните идеи за развитие на града и селата, както и желанията на всеки един човек в общината, няма да жаля сили" категорично заяви Аврамова. В тезисите, върху които ще бъдат разработени по раздели отделни програми, са залегнали отново като приоритети инфраструктурата, създаването на достъпна и привлекателна градска среда, на подходящи условия за бизнеса, развитие на културния и екологичния туризъм, за качествено образование и здравеопазване, за масовия и клубен спорт и превръщането на Враца в културен център на региона.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"


box_title_arrow.gifКоментари

  • ГЕРБ ВЪН ОТ ВРАЦА |

    ГЕРБ ВЪН ОТ ВРАЦА

box_title_arrow.gifНапиши коментар