*
Борба с вредителите

ОБЛАСТНИЯТ СЪВЕТ НА ДПС – ВРАЦА ПРОВЕДЕ ПЪРВОТО ЗА ГОДИНАТА ЗАСЕДАНИЕ

|

Областният председател на ДПС – Враца Каролина Кьолер свика на 30 януари първото за годината заседание на структурата. Гости на форума бяха народният представител Цветан Енчев и Областният председател на ДПС за Област София Иво Цанев.

Представителите на общинските организации избраха Кристин Касъмов за заместник председател на Областния съвет. Елена Кирилова бе избрана за секретар на Областната структура.

„Радвам се, че колегите избраха Кристин Касъмов за заместник председател и Елена Кирилова за секретар, защото за мен е от изключителна важност кои хора ще са в екипа ми. Поставили сме си амбициозни цели, но те могат да бъдат реализирани само със силно мотивирани хора. Председателят на Областната младежка организация Христо Найденов също взе участие в заседанието, което е положително, тъй като много разчитаме на младежите в работата си. На днешното заседание виждам, че общинските структури имат готовност за промяна, за нов модел на политическо поведение и отношение не само помежду ни, но и по отношение на партньорите. Това ми дава увереност, че посоката ни е правилна“, коментира Каролина Кьолер.

Новоизбраният заместник председател Кристин Касъмов, както и секретарят Елена Кирилова също споделиха удовлетворение от набелязаната програма за работа. Те представиха и проект за подготовка на структурите за предстоящите избори за Европейски парламент.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар