*
Борба с вредителите

НЯКОЛКО ИДЕИ ЗА НЕСТАНДАРТНО ДЕКОРИРАНЕ НА ВАШАТА БАНЯ

|
НЯКОЛКО ИДЕИ ЗА НЕСТАНДАРТНО ДЕКОРИРАНЕ НА ВАШАТА БАНЯ

Двойни завеси, тапети вместо плочки, снимки по стените - събрахме в статията редки трикове, които ще направят интериорния дизайн на вашата баня  уникален!

Тапет

   Най-често плочките се полагат в банята от пода до тавана. Докато тапетите не само ще струват по-малко, но и ще добавят необичаен акцент към този тип стая. От дълго време насам се появиха устойчиви на влага видове тапети. Но все още не се препоръчва да поставяте тапети на мокро място. Ако планирате да покриете стените в зоната на душа или ваната, ще трябва да ги защитите със стъкло или друго водоустойчиво покритие.

Две завеси

   Този трик дори е препоръчан от дизайнерите в нашата селекция от доказани дизайни за баня. Въпросът е да закачите завеса от плат, като я предпазвате отстрани на ваната или душа с водоустойчива завеса. Можете да използвате две завеси както в двоен корниз, така и с единичен, ако поставите двете части едновременно, като редувате закрепванията. За да предотвратите намесата на завесата в процеса на къпане, осигурете дръжки за нея на стената.

Вградени смесители

    Ако монтирането на инсталация с окачена на стена тоалетна вместо обичайната подова вече не изглежда като нещо специално, тогава скритото инсталиране на кранове все още изненадва и изглежда необичайно. Недостатъкът на такава инсталация е, че ще трябва да разглобите стената в случай на повреда, но този недостатък компенсира здравината на съвременните продукти.

Приглушено осветление

    Множество сценарии за осветление вече не са рядкост в интериорния дизайн. Но в банята по-често се фокусират върху ярки източници на светлина, които помагат за по-доброто подчертаване на определена зона от стаята. Опитайте да окачите на стената топли приглушени лампи, противно на това правило. Такова приглушено осветление се използва за създаване на интимна атмосфера при къпане. Полезен е и през нощта, когато обикновената светлина изглежда твърде ярка за очите.

Картини

   Картината е в състояние да зададе определено настроение в интериора, да поддържа желаните цветове и мотив. Можете да я закачите не само на боядисани или тапетирани стени, но и на плочки и дори без пробиване. За да предпазите платното от влага, покрийте го с влагоустойчив лак или поставете защитно стъкло отгоре.

 

Източник: album.bg


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВИДИН"

box_title_arrow.gifНапиши коментар