*
Борба с вредителите

КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА ПОЛУЧАВАНЕТО НА ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТ?

|
КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА ПОЛУЧАВАНЕТО НА ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТ?

Когато животът носи изненади, е полезно да знаете откъде можете бързо да вземете пари и колко време е необходимо, за да получите заем от различни източници. Може да получите кредит от различни места. Най-честото разделение на заемите е на два вида – банкови и бързи кредити. Те също имат своите разновидности, като най-често срещаните от тях са срещу залог или ипотека и потребителски.

Парите могат да ви помогнат да платите за ремонт, да финансирате нещо наложително, свързано със здравето ви или с това на някой близък или да решите други проблеми. Още една причина, по която хората често теглят кредит, е закупуването на автомобил. И така, какво трябва да очаквате, когато кандидатствате за заем и бързате?

Кредиторите попадат в две широки категории: онлайн заемодатели и традиционни банки или кредитни институции. Скоростите могат да варират във всяка група, така че е много важно да попитате кредиторите колко време трябва да изчакате, преди да започнете процеса на кандидатстване.

Вероятно един от най-важните въпроси, които ви вълнуват и си задавате, когато започнете процесът по кандидатстване е колко време отнема получаването на заем. Разбира се, не по-малко важно, а може би дори повече, е дали отговаряте на изискванията и дали въобще кредитът ще бъде отпуснат. Но ако очаквате да бъдете одобрени, остава вълнението колко време ще отнеме одобрението и получаването на парите.

Въпреки че всеки заемодател може да има своя собствена процедура и това в повечето случаи е така, разликите по-често са незначителни. Общо взето е ясно това, което може да очаквате по отношение на време, когато обмисляте личен заем от онлайн заемодател или от традиционна банка или от кредитен съюз. Времето, необходимо за осигуряване на личен заем, може да зависи от конкретното ви финансово състояние, но за бърз заем е не повече от няколко часа, а за банков – обикновено няколко дни.

Източник: kredit-consult.com

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар