*
Борба с вредителите

МАЛКО ПОВЕЧЕ ЗА ЛУКСОЗНОТО СПАЛНО БЕЛЬО

|
МАЛКО ПОВЕЧЕ ЗА ЛУКСОЗНОТО СПАЛНО БЕЛЬО

Луксозното спално бельо винаги е представлявало интерес за различен тип потребители. Днес под луксозно спално бельо не винаги се разбира скъпо такова, но по-скоро определението се отнася до визията и усещането, което изпитва тялото по-време на допир. Е, разбира се, че и цената има значение. Затова в този текст ще обърнем внимание на луксозното спално бельо истините и неверните твърдения за него.

 

Предимствата да имате качествено (луксозно) спално бельо е, че то е по-дълготрайно от обикновеното, което е по-масово използвано. Вярно е, че такова спално бельо струва повече, но инвестицията в дългосрочен план си заслужава.

 

Много комплекти, които се рекламират че са от египетски памук, но струват сравнително евтино е по-вероятно да не са от такъв. Просто защото тази материя е много скъпа. Помислете за това, че според египетските власти, много по-малко египетски памук е продаден отколкото се рекламира в световен мащаб като суровина за направата на спално бельо.

 

Броят на нишките не влияе на качеството на спалното бельо. То може да влезе в категорията луксозно само ако самата материя е първокачествена. Това на което можете да разчитате е да направите предварително проучване за различните марки на българския пазар, да прочетете оценки на потребителите и тогава да започнете избора на луксозни спално бельо.

 

Когато става въпрос за луксозно спално бельо, има няколко различни вида тъкани, използвани при създаването им. Някои от тези тъкани са: кепър, бархет, трико, плат Оксфорд. Въпреки това има малък спор, дали перкалът или сатинът са най-популярните от всички тъкани за луксозен външен вид.

 

Луксозното спално бельо се прави на базата на много натрупан опит. Ето защо италианското спално бельо в категорията луксозно е най-разпознаваемо по света. То има дълговечна традиция още от Средновековието, та чак до днес. Според други локацията на компанията, не е толкова важна, а суровините, но това не е точно така.

 

Източник: Онлайн магазин Domo-Tex

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар