*
Борба с вредителите

ЗА МОДАТА И СТИЛНОТО ОБЛЕКЛО

|
ЗА МОДАТА И СТИЛНОТО ОБЛЕКЛО

Нека да накараме модните тенденции да заработят във ваша полза, защото красотата на модните дрехи добива смисъл само върху телата на дамите и момичетата

Искате ли модни облекла на прилични цени? Нека да накараме модните тенденции да заработят във ваша полза, защото красотата на модните дрехи добива смисъл само върху телата на дамите и момичетата.
А какво е модата? Тя е начин или стил на обличане, преплетени с обществените разбирания и културни норми. Тя е израз на стилове, които преобладават в даден момент. Най-често терминът се отнася за облеклата, които носим, но всъщност обхваща много по-широко понятие. Ето някои сентенции за модата:
„Модата избледнява, стилът е вечен.“ - Ив Сен Лоран
„Модата не съществува само в облеклото. Тя е в небето, на улицата, модата се направи с идеи, според начина, по който живеем и какво се случва.“ - Коко Шанел
„Модата е социално споразумение. То е резултат от консенсус на голяма група от хора.“ – Стела Блум
„Модата е мечта за несравнимо красивите неща, които желаете.“ – Крис Хю
Как да закрачите в крак с модата? За начало, анализирайте себе си в момента – какъв е текущия ви стил, какво има в гардероба ви, какъв е вашият стил в ежедневното облекло и в официалните тоалети. След това трябва да решите дали се чувствате комфортно и щастливи с това, което имате или търсите промяна. Ако решите, че искате промяна, определете какъв стил търсите. Ако се нуждаете от помощ разгледайте модни списания, погледнете облеклата на любимата си модна икона, например. Така ще получите груба представа за това какво желаете.
Когато става дума за модно облекло, винаги трябва да имате един елемент в него, който да е ваша „запазена марка“, по която да ви разпознават. Това може да са любимите ви слънчеви очила или някоя чанта, която подхожда на тоалетите ви. Намирането на собствен подпис в облеклото не е лесно, но когато го откриете, това ще бъде вашето предимство.
Ако вече сте опеделили своят нов стил и своята „запазена марка“, вие сте готови за пазар. Не забравяйте, че модата се променя, но стилът е това, което остава, той е ключът към страхотната индивидуалистична визия. Сляпото следване на модните тенденции не е добра практика.


ОЩЕ ОТ "МОДА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар