*
Борба с вредителите

МОДНИ СЪВЕТИ, СЪОБРАЗНО ТИПА ФИГУРА

|
МОДНИ СЪВЕТИ, СЪОБРАЗНО ТИПА ФИГУРА

Кой е вашият силует? Има няколко типа дамски фигури и за да направите правилния избор на дрехи, трябва да знаете своят тип фигура и да се съобразите с нея

Има няколко типа дамски фигури и за да направи правилната покупка, всяка дама трябва да знае своят тип и да се съобразява с него. Често дамите обличат неподходящи дрехи и създават по-лошо впечатление за фигурата си, отколкото е тя в действителност. Не допускайте такива грешки, ние ще помогнем със съвет:
За тези от вас, които нямат добре изразени женски извивки е добре да носят тоалети от 2 части, това създава усещане за по-изразена талия. Също можете да добавите към тоалета широк колан. Обличайте по-разкроени поли и блузи, с набори и волани, това също подсилва усещането за женствени извивки. Избягвайте широки, безформени дрехи.
Ако фигурата ви е тип „пясъчен часовник“, не се колебайте да покажете извивките си. Ретро стиловете от 40-те или 50-те години, които са актуална тенденция в момента, са точно за вас. Якета с ластик и полата тип молив ще ви стоят перфектно. Дрехи, направени от еластични материи ще подчертаят всяка извивка на тялото ви, но опънати и прекалено впити дрехи ще направят вида ви… евтин, затова внимавайте! Избягвайте широките горнища и пъстрите дрехи, в първите ще изглеждате едра и безформена, а с 2-рите ще изглеждате пълна, бюста и задните ви части ще изглеждат големи.
Ако имате дребна фигура избягвайте мини поли, те само ще скъсят фирурата ви визуално още повече. Вместо това избирайте поли до линията на коленете и панталони и клинове до средата на прасеца, тъкмо те издължават силуета. Идеалната височина на токчетата за вашата фигура е 5см. Не се изкушавайте от напластени дрехи и широки панталони.
За дамите, които имат твърде едър бюст, е особено важно да намерят подходящо облекло за да се чувстват комфортно. Препоръчваме ви V-образно деколте, което ще отвлече вниманието от гърдите ви, акцентирайки върху шията. За да прикриете сгъвката, която се образува от събирането на 2-те гърди отгоре носете потничета. Яке или риза от памук могат да паснат на фигурата ви перфектно, горната част на тялото ви ще изглежда по-слаба. Избягвайте ризи и блузи, които са прекалено тесни или изрязани, освен ако наистина не искате да привлечете вниманието на хората. Полото не е за вас.
Широки бедра. Съветът ни е да избирате тъмни цветове за долната половина от облеклата ви, това ще балансира фигурата. Широките прави панталони, правата пола и полата тип „молив“ също са за вас. Акцентирайте върху горната част от тялото си – ризи и блузи с повече детайли, широки в раменете дрехи и всякакви аксесоари ще отвлекат вниманието на другите от долната част на тялото ви.


ОЩЕ ОТ "МОДА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар