*
Борба с вредителите

ТЕНДЕНЦИИ В ОБУВКИТЕ И БОТУШИТЕ, КОИТО СТАВАТ ОЩЕ ПО-СТИЛНИ

|
ТЕНДЕНЦИИ В ОБУВКИТЕ И БОТУШИТЕ, КОИТО СТАВАТ ОЩЕ ПО-СТИЛНИ

Има много класики, които остават, тенденции които се налагат и други, които ще дойдат като изненада, което ще ни струва малко. Какви обувки, ботуши и ботуши са в тенденция и ще бъдат тази година?

Една от най-големите иновации са училищните обувки с дебели подметки, мокасините, обувките тип лодка и обувки с масивни подметки и широки, ниски токове. Друга тенденция, която започва да оказва влияние, са ботушите металик или с пайети и блясък, които придават празнична нотка на всяка визия.

Класическите високи ботуши продължават да се носят с поли и рокли, но също и с къси панталони и широки панталони. Друга класика, която никога не си отива, и се завръща с нови версии и дизайни, са най-женствените обувки, тоест кецовете. Дамски обувки, които се съчетават с всичко и се предлагат в цветове, с детайли, шипове, нови краища. За всеки вкус и стил.

Тенденциите, които се налагат, са планинските обувки и ботушите, с все по-изразен дизайн, изработени са от естествена или еко кожа, с различни катарами и закопчаване. Ботушите за конен спорт също са здрави , по-авангардни или класически, но с онзи конски щрих, който винаги е много оригинален.

Метален и лъскав тренд

Модата на обувките и ботушите се бунтува и пристига по-дръзка и рискована от всякога под формата на металик, блясък и пайети.

Ако предпочитате стил , който е също толкова новаторски, но който можете да носите всеки ден, какво ще кажете за по-къси ботуши, също сребристи, които вървят с цялата гама от цветове?

Бялото също е една от онези модни тенденции, които някои приветстват веднага, а други го спазват по-трудно, защото е иновативно и защото ни е трудно да видим толкова светъл цвят във време на тъмни тонове, но грешим. Това е тенденция и те са тук, за да останат без съмнение.

Източник: България 24 ТВ


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар