*
Борба с вредителите

НАВИЦИ, КОИТО СЪСИПВАТ СЕМЕЙНИЯ ЖИВОТ

|
НАВИЦИ, КОИТО СЪСИПВАТ СЕМЕЙНИЯ ЖИВОТ

Постигането на хармония в семейните отношения е процес, в който работят двама и усилието само на единия не е достатъчно. В днешно време хората са подложени на множество изпитания, минавайки през които все пак трябва да запазят баланса на взаимоотношенията помежду си. Всеки един от двойката може да твърди, че прави всичко за другия, но често се получава така, че лъжат и себе си, и половинката си. 

 

Хармонията зависи и от искреността.

 

И по-специално се изявява в следните неща:

 

1. Слушайте инстинкта си – Не следвайте сляпо примери от филмите, където 

родители на пораснали деца в училищна възраст са готови да се съблекат във всеки един момент, за да се впуснат в полов акт. Това определено не отговаря на реалността. Няма правило за честота в секса. В крайна сметка, на никого не се отчитате, освен пред вас самите. Важно е да правите онова, което ви носи взаимно удовлетворение! 

 

2. Когато чувствате нужда от усамотяване – избягайте някъде! – Вие знаете, че децата или родителите ви са наоколо и задълженията, свързани с тях, сякаш нямат край. Затова си организирайте бягство някъде, където можете да останете напълно сами. Психолозите съветват за подобна стъпка, когато усетите, че вашите интимни взаимоотношения започват да придобиват критичност. Само когато сте насаме, без околни, които ви ангажират с внимание, можете да преосмислите случващото се и да си дадете ясна сметка кое пречи на любовта ви. 

 

3. Реализирайте фантазиите си – иска ви се да подивеете, да направите нещо различно, да изпробвате секс играчки? Просто го направете, защото е нормално. Вашите фантазии не са непременно неизпълними: превърнете спалнята си в будоар с балдахин, поръчайте си от онлайн сексшоп Passion.bg играчка за забавление, изградете си свой свят, в който и двамата да се чувствате свободно и разкрепостено. Това не е егоистично, а е напълно в реда на нещата. 

 

4. Спрете с фалшифицирането на оргазъм – за съжаление, честа практика е фалшивият оргазъм, който се прави с добри намерения – т. е., за да не се чувства зле партньорът, че не сте достигнали кулминация, след като вече той е на финала. Това обаче е вид бариера пред истинската комуникация. Вместо това, споделете с партньора си какво ви е нужно, без да скривате нито детайл, за да прецените какво да направите с цел взаимно удовлетворение.

 

5. Спете достатъчно – сънят е по-важен, отколкото предполагате. Опитайте да си 

осигурите поне осем часа сън на нощ. Установено е, че липсата на достатъчно сън сериозно пречи на сексуалното желание.

 

 


ОЩЕ ОТ "МОДА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар