*
Борба с вредителите

HUGO WOMAN НА HUGO BOSS Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯТ ДАМСКИ АРОМАТ ЗА ЛЯТОТО

|
HUGO WOMAN НА HUGO BOSS Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯТ ДАМСКИ АРОМАТ ЗА ЛЯТОТО

Днешната статия е посветена на дамите, които са чакали цяла година, за да могат от сърце да се насладят на летния сезон – дами, знаем, че определено искате да изглеждате впечатляващо и този сезон. Ето защо пристигаме днес, за да ви отправим една препоръка – не забравяйте за изтънчените парфюмни изкушения, които допълнително ще допринесат за изключителното ви стилно излъчване. Ще си говорим за аромат на Hugo Boss, който, като че ли, по най-перфектния начин съумява да се впише в магията на горещите летни месеци.

Парфюмните изкушения са задължителен елемент от изграждането на стилна и елегантна визия. Дори и да блестите в най-изящните дрехи и да сте заложили на най-добрата и висококачествена козметика, то сякаш нещо е незавършено, ако сте пропуснали да добавите и страхотен парфюм. Тук на сцената се появява Hugo Woman – един от най-магичните и привлекателни аромати на марката Hugo Boss.

Ароматното очарование от Hugo Boss определено отговаря на високите очаквания на дамите

Безспорно, когато говорим за парфюм от световна величина, разполагаме с наистина високи очаквания, които се надяваме да удовлетворим. За щастие, говорейки за Hugo Woman by Hugo Boss, определено можем да бъдем спокойни – есенцията категорично съумява да отговори на предварителните ни впечатления.

Блендата е изкусно съчетание от първокачествени съставки, които определено се чувстват по един прекрасен начин върху кожата. Със сигурност парфюмеристите, стоящи зад дизайна на този аромат, се уцелили в десетката, създавайки толкова изтънчена и брилянтна композиция.

С какви съставки имаме удоволствието да се сблъскаме, говорейки за дамския аромат на Hugo Boss?

Hugo Woman сякаш по един перфектен начин съумява да опише и да обрисува съвременната жена – парфюмът е бляскав, нежен, много елегантен и, същевременно с това, притежава доза дързост. Вероятно това е част от причината, поради която наистина огромен брой дами по света спират избора си именно върху него.

Съставките в съдържанието му са повече от впечатляващи. Във връхните нотки откриваме мандарина и тревни акорди, които спомагат за свежестта и чувствената енергизираност, която усещаме. Сърцевината на есенцията е плътна и сладостна – в нея с радост се натъкваме на жасмин, черна слива, ирис и черен чай. Базата ни удивлява с присъствието на кехлибар, сандалово дърво и кедър – чувствена и плътна смесица от първокачествени съставки.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар