*

ВРАЦА СОФТУЕР С НОВ БЕЗПЛАТЕН 9-МЕСЕЧЕН КУРС ПО ПРОГРАМИРАНЕ

|
ВРАЦА СОФТУЕР С НОВ БЕЗПЛАТЕН 9-МЕСЕЧЕН КУРС ПО ПРОГРАМИРАНЕ

Кандидатстването става на адрес http://school.vratsasoftware.com/train-devs/

           

Отново е отворено записването за новите безплатни 9-месечни курсове по програмиране на Враца софтуер общество. До 6 октомври може да кандидатствате онлайн за едно от двете направления - Уеб разработка с PHP или Java технологии. След това се явявате на три входящи теста - по английски език, компютърна грамотност и логическо мислене, които ще се проведат между 9 и 12 октомври. Курсовете се провеждат два пъти седмично - в делничен ден след 18:30 и събота или неделя. Предназначени са както за гимназисти, така и за работещи и безработни, които желаят да се преквалифицират.

 

Началото на новият сезон на безплатните курсове по програмиране е този ноември. След края на курса участниците ще бъдат подготвени да започнат стаж в софтуерна компания. Към момента 21 човека от успешно завършилите работят в ИТ сферата в България.

 

"Враца Софтуер Общество" е победител в първото издание на ПРОМЯНАТА най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, в партньорство с фондация Reach for Change . През 2016 година получиха финансиране по програмата Google RISE Awards за провеждане на курсовете си. Всички амбициозни хора от региона с интерес към технологиите могат да кандидатстват на http://school.vratsasoftware.com/train-devs/.

 

 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez