*

СТРАННИ И ЗАБАВНИ ПОДАРЪЦИ ЗА МУЗИКАНТИ

|
СТРАННИ И ЗАБАВНИ ПОДАРЪЦИ ЗА МУЗИКАНТИ

Наближават Великденските празници, но този път няма да правим подаръци музикални инструменти, е поне не за всички. Музикантите най-добре си знаят от какво имат нужда. Това не значи, че не е добра идея да изненадате вашите близки, роднини или приятели, които са музиканти, с нещо, което би ги зарадвало. Ето какво може да видите в нета като странни и забавни предложения.

Окачалка във формата на ключа Sol, двойна закачалка от две осмини ноти! Да, това са обикновени окачалки за дрехи, кърпи и хавлии за домашния интериор. По тях обаче може да познаете, че сте в дом на музикант.

Миниатюрни музикални инструменти! Това са подаръци, които ако са избрани да бъдат с художествена стойност, със сигурност ще поласкаят всеки музикант. Защото такъв подарък е израз на уважение към таланта и към труда.

Чаши с ноти! Много е модерно днес да се подаряват чаши с какви ли не надписи, символи, означения. Това може да се приложи и за музикант, само че върху чашата може да бъде напечатан нотния текст и думи на дадена любима песен на музиканта.

Подарък музикален инструмент! Това е страхотен подарък, но за деца, които сега започват да се учат. Тук забавният и странен елемент може да бъде избегнат. Просто избирате най-подходящото за възрастта на детето, за да му осигурите безкрайните музикални часове вкъщи.

Абажур с флейта! Да, има такива нощни лампи, при които е използван музикалният инструмент, за да се постигне страхотен ефект. Много скулптури по света са използвали различни музикални инструменти в техните произведения, но в случая говорим за чисто приложно изкуство. Примерът с лампата е един от многото.

Сувенири от стари музикални инструменти! Има и такива произведения и то в различни вариации. Например ключодържатели с пиано чукчета или клавиши, с мундщук от духов инструмент; пеещи кутийки, малки снежни музикални сфери, музикални инструменти като магнити за хладилник. Има с какво да „подразните” всеки музикант.

Сред странните подаръци може да видите маратонки украсени като пиано или чайник като пиано. Има дамски чанти украсени с музикални инструменти, да не говорим за облекла украсени с музикални символи. Безспорен хит украсен с музикални символи е възглавница върху която са нанесени 4 музикални паузи. Всеки музикант ще разбере тънкия намек.

Източник: https://music-store.bg/blog

 

 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez