*

КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ ЗИМНИ ДАМСКИ ВЕЛУРЕНИ БОТУШИ

|
КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ ЗИМНИ ДАМСКИ ВЕЛУРЕНИ БОТУШИ

Добър чифт дамски велурени ботуши ще помогнат зимата да мине много по-лесно, приятно, топло и елегантно. Независимо какво правите през зимата от екстремни спортове или просто се разхождате из снега, ще ви помогнем да изберете обувките, които най-добре отговарят на вашите изисквания и нужди.

 

Мода срещу практичност

Обувката играе важна роля в цялостния външен вид на човека. Както и при повечето продукти е важно първо да обмислите как планирате да използвате ботушите си и какво е времето във вашия регион. Ако живеете в изключително студена и заснежена зона, може да е от решаващо значение да закупите висок ботуш, който има супер топла изолация. От друга страна, ако търсите специално за зимен туризъм, стилът вероятно не е в горната част на вашия списък с приоритети. Въпреки това, ако сте на лов за дамски велурени ботуши, които да допълнят вашата елегантна визия в ежедневието или при специален повод, то трябва да се насочите към по-балансиран вариант, съчетаващ и двете качества.

 

Високи срещу къси ботуши

Най-очевидната полза от по-високите ботуши е, че те предлагат допълнителна защита от дъжд или дълбок сняг и осигуряват допълнително топлина на краката. От друга страна, този тип обувки не са толкова гъвкави и удобни за носете с всякакъв тип дрехи.

 

Функционалност

След като вече сте решили дали вашите ботуши да бъдат по-практични или модни, дали да са къси или дълги, то трябва да определите каква ще е целта на вашите обувки. От това зависят и други характеристики на идеалните за вас дамски велурени ботуши. Като например, дали обувките да бъдат от естествена или изкуствена кожа. В допълнение към личните предпочитания яката от изкуствена кожа осигурява голяма защита в горната част на обувката, която задържа топлината. Естествената кожа пък остава невероятно гъвкав, издръжлив материал за изработка на обувки.

 

Други функции са топлина и водоустойчивост. Издръжливостта и водоустойчивостта е пряко свързана с дизайна. Топлината на обувката зависи от използваната изолация, материала и дебелината на външната подметка, както и от конструкцията на вътрешната част на подметката. Фактори като височината и уплътнението в горната част също играят критична роля в цялостното запазване на топлината на краката.

 

Независимо какъв ще е вашият избор за ботуши, ви пожелаваме той да е правилният чифт, защото както е казала Мерилин Монро: „Дай на една жена правилните обувки и тя ще покори света.“.

 

 


ОЩЕ ОТ "МОДА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez