*

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ОД МВР-ВРАЦА

|
ИНФОРМАЦИОНЕН  БЮЛЕТИН НА ОД МВР-ВРАЦА

 

На 23.02.2021г., по време на специализирана операция  в гр.Враца, след оперативно-следствени действия и заградителни мероприятия на ул.“Вежен“ в града  е извършена проверка на 31-годишна жена. Намерена  и иззета  е сгавка съдържаща кетамин. Образувано   е досъдебно производство. Лицето  е задържано за срок до 24 часа  в РУ Враца.

 

 

На 23.02.2021г., за времето от 07.00ч. до 19.00ч. на територията на РУ-Бяла Слатина е проведена  специализирана операция  с превантивна цел. Извършени са проверки на 13 МПС и 27 лица. Съставени са 2 акта и 13 ел.фиша по закона за движение по пътищата, 3 акта по Закона за българските лични документи.

 

На 23.02.2021г., на територията на РУ-Козлодуй е проведена специализирана операция  с цел намаляване на предпоставките за възникване на ПТП. В 21.20ч. е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от 33-годишен мъж от същия град. Установено  е, че водачът не притежава свидетелство за правоуправление на МПС. Регистрационните табели на автомобила са иззети. Съставени са 2 акта по Закона за движение по пътищата.

 

На 23.02.2021г., на територията на РУ Оряхово е проведена операция  с цел  противодействие на конвенционалната престъпност в малките населени места, опазване на обществения ред, контрол на пътното движение. Проверени са 5 автомобила и 9 лица. Съставени са 2 акта по Закона за движение по пътищата  и 3 акта по Закона за българските документи за самоличност.

 

 


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez