*

ЧЕЗ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ ПРЕУСТАНОВЯВА ПЛАНИРАНИТЕ РЕМОНТИ ПО ПРАЗНИЦИТЕ

|
ЧЕЗ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ ПРЕУСТАНОВЯВА ПЛАНИРАНИТЕ РЕМОНТИ ПО ПРАЗНИЦИТЕ

150 екипа на ще дежурят в Западна България на Коледа и Нова година

 

„ЧЕЗ Разпределение България“ АД преустановява планираните прекъсвания на електрозахранването в периода от 08.00 часа на 20 декември 2017 г. до 08.00 часа на 07 януари 2018 г. с цел да осигури спокойствието и комфорта на клиентите по време на предстоящите коледни и новогодишни празници.

 

На Коледа и Нова година за сигурността на електрозахранването в Западна България ще се грижат 150 аварийни екипа. В случай на извънредни обстоятелства и тежки метеорологични условия компанията може да мобилизира общо 400 екипа. Те са снабдени с всички необходими материали и оборудване, както и с подходящо защитно работно облекло за работа при тежки зимни условия. На разположение е модерна специализирана техника в това число 300 проходими аварийни автомобила, 125 броя специализирана техника – кранове, багери и други, 12 броя АТВ машини с допълнителни вериги за сняг, 12 моторни шейни, 50 автовишки, 10 автокрана, 10 багера и уникална високопроходима верижна машина за всякакви терени и сезони. Създадена е организация при необходимост да се наема специализирана техника и от външни фирми. От настоящата година  ЧЕЗ Разпределение започна да монтира в трудно достъпните и пресечени планински местности уникални за България полимерни стълбове. Те са изработени по нова технология, много по-леки са от бетонните и могат да се използват, когато пътищата са непроходими за автомобил.

 

През предстоящите празнични дни служителите на ЧЕЗ Разпределение ще отчитат електромерите по предварителен график, така че да бъде гарантирано спазването на законоустановения 31-дневен период на отчитане. Тези, които няма да могат да осигурят достъп до средствата да търговско измерване, имат възможност сами да декларират показанията им на денонощната телефонна линия 0700 10 010 или на имейл klienti@cez-rp.bg.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez