*

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ВРАЦА

|
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ВРАЦА

На 20.09.2020г. в 21.55ч. в гр.Враца, авто-патрул на РУ-Враца, спират за проверка л.а. „Деу Ланос“ управляван от К. Д. от гр.Враца. При извършената проверка за употреба на алкохол с „Алкотест Дрегер“ 7510, уреда е отчел положителна проба над 1.2 промила. На водача е съставен акт по ЗДвП и му е издаден талон за медицинско изследване в ЦСМП Враца, където е дал кръв за лабораторно изследване.Същия е задържан в РУ-Враца за срок до 24ч.

По случая в РУ-Враца е образувано БП.

 

На 20.09.2020г. към 12.40ч. на път с.Малорад към с.Борован  катастрофира л.а „Пежо -406“ управляван от Т. М. от гр.Враца, стаж 2 г., на отчет КАТ-Враца , като излиза вдясно по посока на движението си извън пътното платно и се блъска в крайпътно дърво. Водачката не е изпробвана за употреба на алкохол с „Дрегер Алкотест“ 7510+ поради здравословни причини.Издаден е талон за кръв и е взета кръв за анализ.

Убити няма. Ранена е водачката която е транспортирана в ЦСМП-Враца и е настанена за лечение в ХО на МБАЛ „Хр.Ботев“ гр. Враца със счупен череп ,комоцио и охлузни рани по врата и дясна ръка ,без опасност за живота.   

Щети по МПС за около 1500 лв.

Причини- в процес на изясняване.

Започнато е ДП по описа на РУ-Б.Слатина.

 

На 19.09.2020г. в 23.19ч., в РУ Бяла Слатина е получен сигнал от лице с преминаващ автомобил по път Бяла Слатина-Кнежа, който е заявил за горящ автомобил в землището на гр.Бяла Слатина. Установено е, че вследствие на пожара е изгорял л.а „Пежо-406“ собственост на жител от гр.Лом. Автомобилът е бил оставен там на 17.09.2020г. след настъпило ПТП. Извършен е първоначален оглед, като същият ще продължи в светлата част на денонощието. Пожарът е загасен от служители на РСПБЗН гр.Бяла Слатина.

Причини за пожара в процес на изясняване.

По случая е образувано ДП по описа на РУ-Б.Слатина.

 

На 21.09.2020г. около 01.40 ч. в гр.Мездра автопатрул на РУ-Мездра спират за проверка л.а „БМВ“320Д управляван от Ж. К. от гр.Мездра. При извършената проверка за алкохол с техн. средство „Алкотест Дрегер“7510, уреда отчита положителен резултат над 1.2 промила в издишания от водача въздух. Съставен е акт по ЗДвП, издаден е талон за медицинско изследване. Водача е задържан за срок от 24ч.

По случая е образувано БП по описа на РУ Мездра по чл.343б ал.1 от НК

 

 


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez