*
Борба с вредителите

ЗАВЪРШИ ВИДИНСКИЯ КОЛЕДЕН ФУТБОЛЕН ТУРНИР

|
ЗАВЪРШИ ВИДИНСКИЯ КОЛЕДЕН ФУТБОЛЕН ТУРНИР

Купата на победителя в Коледния турнир по футбол връчи кметът на Видин Герго Гергов.

В зала „Фестивална“ той поздрави всички участници в състезанието и отбеляза, че общината ще продължи да работи за развитието на спорта и за осигуряване на подходящи условия, в които децата да тренират и развиват физическите си умения.

На второ място се класира отборът на СОУ „Цар Симеон Велики“, а трета позиция заеха състезателите от ОУ „Иван Вазов“. Бяха раздадени и индивидуални награди в шест категории. За „най-добър вратар“ приза получи Самуил Людмилов от ОУ „Иван Вазов“, за „най-добър защитник“ бе определен Димитър Тодоров от СОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, за „най-техничен състезател“ бе отличен Деян Тодоров от СОУ „Цар Симеон Велики“, за гол майстор бе обявен Георги Руменов от СОУ „Любен Каравелов“, званието „най-атрактивен състезател“ получи Александър Тодоров от СОУ „П.Р.Славейков“, а отличието „най-полезен състезател“ отиде при Симеон Заньов от СОУ „Любен Каравелов“.

Коледният турнир по футбол е организиран съвместно от Община Видин, Регионалния инспекторат по образование и Областния съвет на БФС.


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар