*
Борба с вредителите

ЗАВЪРШИ РЕМОНТА НА ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №6 В КВ. "ЗАВОДСКО СЕЛИЩЕ" ВЪВ ВИДИН

|

С благословията на видинския Архимандрит Поликарп, кандидатът за кмет на Видин от партия “Ред, законност и справедливост” Венцислав Станев откри ремонтираната детска градина в кв. “Заводско селище“. С изцяло нова дограма, която ще задържа топлината в помещенията, книжки, много играчки и пищно тържество, Станев и екипът му подариха спокойствие и уют на малчуганите, и техните възпитателки преди началото на зимния сезон.
Целодневното детското заведение е единствената алтернатива за близо 200 домакинства, които живеят в “Селището“, както по навик го наричат видинлии.

Сградата на детската градина е строена през далечната 1960 г. и оттогава в нея не е бил извършван основен ремонт. Нейната директорка Валя Йорданова определи събитието като истинско чудо и сърдечно благодари на Станев и кандидатите за общински съветници от листата на РЗС. В началото на месеца те се отказаха от заключителен концерт за края на кампанията и заделиха предвидените за него средства за ремонта на ЦДК №6.

"Ние ще направим всичко възможно, за да не се чувстват тези деца забравени", каза Станев и обеща, че той е екипът му ще полагат специални грижи за тях и след изборите. По молба на родителите в двора на детската градина бе поставена и нова люлка за игра.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВИДИН"

box_title_arrow.gifНапиши коментар