*
Борба с вредителите

ЗАПОЧНА ИЗГРАЖДАНЕТО НА ЗАВОД ЗА ЗАХАРНИ ИЗДЕЛИЯ ВЪВ ВРАЦА

|

На официална церемония бе поставено началото на изграждането на производствения комплекс за захарни изделия. Инвестицията е в размер на 18 милиона лева, базата на новото производство ще бъде разположена на площ от 5000 кв.м. /в близост до заводите на МД Електроник и Теклас България/.

Съсобственикът на фирма „Синьо лято 23“ ООД - Тони Христов благодари на кмета Калин Каменов и местната администрация за подкрепата и заяви, че инвестицията е дългосрочна, защото Враца има потенциал за реализиране на мащабни проекти в сферата на производството.

Кметът Калин Каменов изрази увереност, че съвсем скоро във Враца ще стартира още едно производство, което ще осигури нови работни места и дълготрайни партньорства с местни фирми и предприемачи.

Представителят на фирмата-изпълнител на строежа ILPM – Кристина Димитрова - бе категорична, че комплексът ще бъде изграден до 12 месеца.

Церемонията продължи с водосвет и символична първа копка на новия завод в града.

На събитието присъстваха още: председателят на Общинския съвет д-р Владимир Христов, ръководният екип на местната администрация, представители на заводите МД Електроник и Теклас България.

Инвеститорът е на пазара със захарни изделия от 2007 година. Зад името на компанията BG LINE са обединени 6 производствени бази от различни градове на България. Общо в производството и търговията зад бранда - BG LINE стоят над 500 души. Продуктите на компанията са познати не само в Европа, но и в Ирак, Сирия, Либия, Йемен, Мароко, Палестина и много други страни.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар