*
Борба с вредителите

ЗАМ.-КМЕТЪТ НА МОНТАНА ТИХОМИР АНТОНОВ КАТАСТРОФИРА

|
ЗАМ.-КМЕТЪТ НА МОНТАНА ТИХОМИР АНТОНОВ КАТАСТРОФИРА

Заместник-кметът на Монтана Тихомир Антонов катастрофира с личния си мерцедес малко преди 9 часа днес. Той е невредим, няма жертви и тежко пострадали и в другата кола, участвала в сблъсъка, пише novinitem.
23-годишната водачка на тъмночервен „Опел Корса” Николина Н. е пострадала леко и е откарана в болницата за обработване на рана на главата и е оставена за няколко часа за наблюдение на състоянието й, съобщиха от лечебното заведение.

Инцидентът станал около 9 часа на кръстовището между бул. „Св. Климент Охридски” и ул. „Панайот Хитов”, което е регулирано със светофар, но той е бил изключен, тъй като е почивен ден. Антонов е идвал по „Панайот Хитов” откъм 3 и 4-то училище, намалил почти до спиране скоростта на кръстовището и започнал да пресича бившата „Гробарска” на жълта мигаща светлина на светофара. В този момент идващия откъм Монтажна база на път за „Плиските” опел се врязъл в предната лява част на мерцедеса.

Ударът е под ъгъл от около 60 градуса, тъй като и двамата водачи в последния момент са се помъчили да го избегнат. Младата шофьорка Николина се движила без колан и при сблъсъка си ударила главата в предното огледало за обратно виждане, а после и в предното челно стъкло, при което е пострадала леко.

По предницата на опела също има нанесени видими щети. Върху мерцедеса откъм мястото на водача си личат следи от огъване върху калника и вратата на водача, но по-мощната кола е защитила напълно зам.-кметът и той е без драскотина.

Близо четири часа продължи огледът на местопроизшествието, а колите бяха отбивани от булеварда. За инцидента ще бъде образувано първоначално дознание до изготвянето на всички експертизи по случая. Ако те установят, че на 23-годишната Николина е нанесена само лека телесна повреда, дознанието ще бъде прекратено.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар