*
Борба с вредителите

ЗАХАРИ ЗАЗКАТА Е ЗАДЪРЖАНИЯТ В МОНТАНСКИЯ ЕКШЪН

|
ЗАХАРИ ЗАЗКАТА Е ЗАДЪРЖАНИЯТ В МОНТАНСКИЯ ЕКШЪН

Криминалнопроявеният Захари Зазката, известен на полицията за притежание на наркотици, е шофьорът, блъснал служители на Регионалната екоинспекция в Монтана, съобщи bTV.
Той бе арестуван, след като помете пешеходци до сградата на инспекцията. Задържането му стана след гонка с униформените, от които се опита да избяга. Мъжът е с богато криминално досие.

Единият от блъснатите пешеходци е пострадал тежко. Според запознати той е със счупен таз и счупен крайник и е настанен в болницата в града.

Очевидци твърдят, че всичко било като на кино. Мъжът с “Форд”-а идвал от Монтажна база и рязко променил посоката на движение, след като видял патрулката пред входа на гимназията. Опитал да се измъкне, но бил засечен от друга полицейска кола.

Полицаите го измъкнали от колата и го проснали по очи на асфалта с вързани на гърба ръце. Един час задържаният лежал на улица “Ю. Ирасек”, на мястото били всички полицейски началници, имало и хора от отдела за наркотици.

В колата на задържания били открити опиати, каза директорът на ОД на МВР Валери Димитров. Пострадал е и полицай, който отворил вратата на колата си, когато “Форд”-ът профучал покрай него. Има рани по ръката му.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар