*
Борба с вредителите

ЗАБАВЛЯВЙ СЕ И УКРАСЯВАЙ

|

Като ги гледате, не бихте помислили, че е толкова лесно да се направят. Все пак, тези цветни фенери от хартия са лесни за изработка.Всичко започва от един обикновен хартиен фенер, който можете да намерите почти навсякъде, от скромната сума от 3- 5 лв.
Те обикновено се използват в преходни ситуации, като жилища под наем или от студенти. Имат ефектен вид и могат да се сменят често.
За да си направите фенер ще са ви необходими няколко листа хартия. Тя трябва да е по-тънка, за да пропуска по-лесно светлината. Вариант е да бъде използвана ръчно направената, която се продава в магазин "Слънчоглед", например. Изрежете в тази геометрична форма или в друга, по желание. Оригинална лампа ще се получи и, ако се използват страниците на вестници или списания ( представете си как ще пропуска светлината розова хартия от вестник "Пари"). Може да се работи директно върху полилея , който да е вече окачен, като започвате да лепите парчетата хартия с тиксо или лепило от долната част.Нищо не ви пречи да направите проекта и да експериментирате с нови решения. Важното е, че с малко въображение и минимално количество умения, ще преобразите вашия интериор. Фенерът може да се изполва и като декорация за парти на терасата или двора, през летните нощи.

Помислете за това: удоволствието да го направите сами, като работите внимателно, не бива да се подценява!


ОЩЕ ОТ "МОДЕРЕН ДОМ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар