*
Борба с вредителите

ЗА МАЛКО ДА ИЗКАРАТ, ЧЕ ЙОРДАН ТОНОВ СЕ БИЛ ЗАНИМАВАЛ С НАРКОТИЦИ

|
ЗА МАЛКО ДА ИЗКАРАТ, ЧЕ ЙОРДАН ТОНОВ СЕ БИЛ ЗАНИМАВАЛ С НАРКОТИЦИ

Йордан Тонов – Данчо Пръча не се е занимавал с проститутки и наркотици. Изкупувал земи, билки и гъби, заяви в съда един от свидетелите по делото срещу него Анри Първомаев и петимата му авери. Шестимата бяха осъдени на първа инстанция и сега обжалват.
Навремето Пръча дължал на Първомаев 3000 лв. и двамата се скарали. Георги Акулата научил за това. Казал на Първомаев, че и той е дал пари на Данчо. За да го натопят, предложил да накарат 3 момичета да излъжат, че ги е насилвал да проституират. Първомаев обаче не приел този сценарии. През ноември 2007 г. Пръча го срещнал и му се разплатил.

Съдът прие искане на защитата за разпит на 11 свидетели, сочени за дистрибутори на дрога. Сред тях били Щърбела, Цимента, Къдравия, Чуко, Семката, Боби Малкия, Духаста, Сандо и др.

"От години страдам от дискова херния. Трябваше да си направя операция, но се уплаших. Клиниката в Истанбул предлага лечение със специален апарат без операция, което не може да ми осигурят у нас", каза Тонов. Съдът прецени, че той се явява редовно, не е ставал причина за отлагане на делото, и го пусна да се лекува. /БЛИЦ


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар