*
Борба с вредителите

ВРАТАР НА БОТЕВ СЕ ОГЛЕЖДА ЗА ДРУГ ОТБОР

|
ВРАТАР НА БОТЕВ СЕ ОГЛЕЖДА ЗА ДРУГ ОТБОР

Вратарят на Ботев (Враца) Веселин Цветковски заяви npeд "Тема Спорт", че за момента няма предложение от Левски, но ако получи оферта от „Герена”, ще я приеме, без да се замисля.
"В момента няма оферта от Левски към мен. Имах предложение да премина при сините преди два месеца, преди да започна подготовка. Тогава от клуба се свързаха с мен и ми казаха, че харесват качествата ми, следят ме от няколко мача и имат интерес към мен. Обещаха, че ще ми се обадят, за да уредим трансфера, но след това не ме потърсиха и така приключихме разговорите за моето преминаване на „Герена", каза Цветковски.
Той добави, че ако столичният тим отново го поиска в редиците си, той няма да откаже тяхното предложение. "На Левски и на ЦСКА не се отказва. Ако ме поканят, не бих отказал да премина при сините", сподели Цветковски.
"Все още обаче съм футболист на Ботев Враца. В близките дни ми предстои разтрогване на договора. Надявам се утре (б.а.- днес) Вече всичко да бъде наред и да прекратя взаимоотношенията си с клуба. Едва тогава ще решавам как ще продължа кариерата си", завърши вратарят.


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар