*
Борба с вредителите

ВМЕСТО СЪС "СЛАВИЯ", "БОТЕВ"/ВР/ ИГРА С "ПИРИН"/БЛГРД/ - 0:0

|
ВМЕСТО СЪС "СЛАВИЯ", "БОТЕВ"/ВР/ ИГРА С "ПИРИН"/БЛГРД/ - 0:0

Ботев Враца не успя да запише победа за първи път от началото на зимната си подготовка, след като не вкара гол на Пирин Благоевград и завърши 0:0.

По програма, врачани трябваше да играят със Славия, но столичани съкратиха лагера си в Сандански, заради лошите атмосферни условия в южния български град.

На изкуствения терен на едно от игрищата в Сандански, Ботев и Пирин изиграха тежък мач, без някой от двата състава да демонстрира надмощие.

През първото полувреме Коконов имаше няколко по-интересни възможности да открие резултата в полза на Ботев, а Хаджииванов и Божидар Васев изпробваха рефлексите на Здрако Чавдаров на другата врата. Най-чистото голово положение се откри пред Рангелов, който в 44-та минута стреля с глава, но нацели напречната греда на Пирин.

На почивката Тони Здравков замени десет от състезателите си, но това не даде резултат. Впоследствие Атанасов напусна терена, след 16 минути игра, а Васев трябваше да бъде заменен принудително заради контузия. Единствено Георгиев игра пълни 90 минути за Ботев. Самокишев и Демиров записаха пълен мач за Пирин, а в 75-та минута капитанът Стоев бе изгонен заради втори жълт картон. „Орлетата“ играха няколко минути с човек по-малко, като първоначално треньорът Йордан Боздански не смяташе да прави смени, но след това вкара друг футболист – Тайров – на мястото на Стоев.

Второто полувреме бе още по-накъсано и лишено от особени футболни достойнства, за да се оттеглят и двата отбора бързо на топло, при нулево реми.


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар