*
Борба с вредителите

ВИДИНСКИ КУЛТУРИСТ СЪС ЗЛАТЕН МЕДАЛ ОТ ДЪРЖАВНО ПЪРВЕНСТВО

|
ВИДИНСКИ КУЛТУРИСТ СЪС ЗЛАТЕН МЕДАЛ ОТ ДЪРЖАВНО ПЪРВЕНСТВО

Представителят на видинския Спортен клуб по културизъм „Бъдин” Георги Георгиев се завърна със златен медал от Държавното първенство по класически културизъм – мъже и ветерани за 2012 г. Домакин на първенството бе Стара Загора, а състезанието, което бе на 11 ноември, се проведе в залата на операта в града. Състезанието бе и квалификация за национален отбор за предстоящото Световно първенство, което ще се проведе в София на 24 и 25 ноември.

Георги Георгиев от СКК „Бъдин” победи в най-ниската категория- до 168 см. Борбата в категорията беше между него и представителя на клуб „Mega Man”- Варна Николай Христов.

„Георги бе с 10 килограма по-лек, но спечели с добрите си пропорции и релеф”- коментира председателят на СКК „Бъдин” Светломир Гергов, който придружаваше Георгиев на състезанието.

С участието видинският състезател защитни миналогодишната си републиканска титла. Държавното първенство по класически културизъм бе в препълни залата на операта в Старата Загора, а кметът на града Живко Тодоров награди победителите.


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар