*
Борба с вредителите

(ВИДЕО) СТАР - НОВ ТРОЛЕЙ

|
(ВИДЕО) СТАР - НОВ ТРОЛЕЙ

Скъп новогодишен дар получиха пътниците от градския транспорт във Враца. Новият красив тролейбус не е произведен от трудолюбивите джуджета в работилницата на Дядо Коледа, а е изцяло обновен от монтьорите в сервиза на общинската фирма „Тролейбусен транспорт”. Това е втората мотриса за тази година, която получава втори живот и гаранция за 10-годишна безопасна експлоатация.

Общината във Враца и колективът на тролейбусната общинска фирма свикнаха сами да си правят големите подаръци през годините. Тъй като цената на нов тролей скача нагоре от 350 хиляди до половин милион евро, илюзия е да се мисли

За обновяване на престарелия 20-летен подвижен състав точно по време на тотална криза. Затова от „Тролейбусен транспорт” се научиха да викат неволята и с нейна помощ да правят от нищо нещо. За двата реновирани тролейбуса тази година са похарчени 57 хиляди лева. А те са като нови и ще работят цяло десетилетие, смятат ватманите, които днес получиха стария-нов тролей № 124. Браво на монтьорите, коит показаха, че имат златни ръце.

Досега по този начин са обновени 18 от общо 26-те мотриси на екологичния градски транспорт във Враца. На общината са спестени милиони евро, а на пътниците се дава ишанс да пътуват сигурно, удобно и приятно. Ако пазят тролеите, разбира се.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар