*
Борба с вредителите

(ВИДЕО) С ЧЕТИРИ НОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ ЗАПОЧНА ПОДГОТОВКАТА НА "БОТЕВ" ВРАЦА

|
(ВИДЕО) С ЧЕТИРИ НОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ ЗАПОЧНА ПОДГОТОВКАТА НА "БОТЕВ" ВРАЦА

Четирима са новите футболисти в "Ботев" (Враца), които бяха официално представени вчера: Илия Илиев, Михаил Петров, Ивайло Раденцов и Лъчезар Балтанов. "Това са засега сигурните хора. Надяваме се техния опит и майсторство да бъдат в полза на отбора за постигане на неговата цел", заяви Пламен Николов.

От вчера започна и същинската част на подготовката с медицински прегледи. В събота предстои тест на физическата годност, уточни старши треньора Тони Здравков, а следващата седмица отборът остава да тренира в домашни условия. В неделя, 15-ти януари, "Ботев" заминава за лагер в Сандански до 27-ми, където ще изиграе четири контролни срещи. Договорени са срещи с "Литекс" - на 18-ти, "Малеш" - на 21-ви, "Септември"- Симитли- на 24-ти и с "Миньор" на 27-ми.

От 30-ти януари до 2-ри февруари отново в домашни условия. На 3-ти февруари "Ботев" заминава за лагер в Кипър, където отново ще се изиграят четири контроли. "Рат" (Събрия) и вторият отбор на "Спартак" (Москва), са ясните съперници до този момент.

Ще има още няколко нови попълнения, включително и от детско-юношеската школа на клуба. От вчера с "Ботев" започна тренировки и Николай Владинов, добави още Здравков, който коментира и появилите се спекулации, че ще привлече в отбора натиреният от "Левски" Мариян Огнянов.


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар