*
Борба с вредителите

(ВИДЕО) НОВА ЕРА ЗА ПРИРОДО-МАТЕМАТИЧЕСКАТА ГИМНАЗИЯ ВЪВ ВРАЦА

|
(ВИДЕО) НОВА ЕРА ЗА ПРИРОДО-МАТЕМАТИЧЕСКАТА ГИМНАЗИЯ ВЪВ ВРАЦА

Днес природоматематическата гимназия „Академик Иван Ценов” във Враца прекрачи в една нова ера на високотехнологичното средно образование. Това стана възможно със съдействието на фондация „Америка за България”. Защо голямата Америка откри точно врачанската гимназия на картата на света и отпусна 150 хиляди лева за 8 нови кабинети, ще научите в следващия репортаж.

Кажи ми в каква класна стая учиш и аз ще ти кажа какъв студент и специалист ще излезе от теб. Тази префразирана крилата максима отговаря на действителността в нашата природоматематическа гимназия, където днес всички шефове на фондация „Америка за България”, област и община Враца се събраха да видят с очите си нещо невиждано във врачанско училище досега. Още преди официалното откриване Модерна ТВ видя новите придобивки през очите на учители и ученици.

Родителите от училищното настоятелство имат право да призоват своите деца да пазят новите придобивки. Защото младостта си позволява нехайство и дори вандалщина по време на криза. Което не говори добре за морала и дисциплината на младите, без които никой не може да стане голям специалист и голям учен като патрона на училището „Академик Иван Ценов”. Все пак да завършим оптимистично с думите на ученика Николай Новкиришки.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар