*
Борба с вредителите

(ВИДЕО) КАТАСТРОФА С МАРИЯН ОГНЯНОВ

|
(ВИДЕО) КАТАСТРОФА С МАРИЯН ОГНЯНОВ

Футболистът на "Левски" Мариян Огнянов катастрофира в ранните часове на неделя и за щастие се размина без травми. От Областната дирекция на МВР в Монтана съобщиха, че Огнянов е предизвикал ПТП, като се е блъснал с автомобил "Ауди А4" в ограда на частен дом в Лом. Произшествието е станало около 4,30 часа. Според полицията Огнянов се е движел с несъобразена скорост и повлиян от алкохола е загубил контрол върху автомобила, излязъл е вляво от пътното платно и се е блъснал в оградата. При проверка с дрегер в кръвта на 23-годишния футболист, който е родом от Лом, са измерени 2,55 промила алкохол при допустима норма от 0,50 промила. Каква е истината за произшествието установи наш екип на място.

Слуховете за тежката катастрофа, предизвикана от пияния Мариан Огнянов в родния му град Лом, се оказаха силно преувеличени, показа нашата проверка на място. Ето я леко одрасканата предна броня на Аудито А4 и съборената телена ограда на улица „Рила”, която всъщност е изровен черен път в края на града и превишена скорост там няма как да се вдигне. Според таксиметровите шофьори в Лом Мариан никога досега не е шофирал автомобил.

Хари Станев, таксиметров шофьор: - Него в кола не съм го виждал да кара никога. Версията ми е, че прикрива някой братовчед или роднина.

Иво Борисов, таксиметров шофьор: - Винаги когато си дойде тука, всичко се гледа под лупа за него. И де да знам-преувеличават нещата за него.

Заварихме бащата на Мариан – Георги Огнянов, да поправя повредената ограда с помощта на съседи. Според него катастрофирал е другият му син и Мариан няма нищо общо с инцидента. Обаче е заварен от полицаите, когато се опитвал да помогне на брат си и да извади автомобила.

Георги Огнянов,баща на Мариан: - Другият ми син бил под въздействието на алкохола и излязъл тук и ударил два стълба. Мъчил се, но не успял да излезе и брат му дошъл. Мариан няма нищо общо. Не е карал кола, що не е имал книжка. Сега е взел книжка преди 15 дена.

Според бабата на Мариан инцидентът станал след почерпка по покана на техен роднина, завърнал се от гурбет.

Мика Джурова, баба на Мариан: - Дошъл си негов братовчед от Германия и ги поканил на черпня.

На кварталното игрище и през зимата продължават да ритат деца и младежи от махалата и мечтаят да станат футболисти като Мариан.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар