*
Борба с вредителите

(ВИДЕО) ЖЕСТОКО УБИЙСТВО

|
(ВИДЕО) ЖЕСТОКО УБИЙСТВО

Безследно изчезналата данъчна служителка Дореми Джорлева от Враца късно снощи бе намерена убита в гориста местност на 20 км от дома. Заподозян за извършването на престъплението е съпругът й – Пламен. Той сам завел криминалистите на мястото, където преди 8 дни е захвърлил трупа на жена си.

Днес представителите на прокуратурата и полицията не дадоха на медиите никакви подробности как точно съпругът е извършил престъплението, за да не се пречи на следствените действия. Първоначално следствието е започнато по версията за отвличане на данъчната служителка, но неадекватното поведение и обърканите обяснения на съпруга й са хвърлили подозренията върху него.

Камелия Трифонова, прокурор: - Вече е повдигнато обвинение по отношение на Джорлев по чл. 115 от НК, а това е убийство. По отношение на него е факт също и 72-часово задържане.

Съседите на семейство Джорлеви са шокирани от жестокото убийство. 80-годишната баба Йорданка живее в съседния апартамент и се страхува да отвори вратата на непознати.

баба Йорданка: / през затворена врата/ - Сина ми сутринта дойде и вика – майко, знаеш ли, че са го хванали, Пламен всичко си е признал, намерили са кокалите разхвърляни, страшна работа.

От полицията допълниха, че разпитите са водени от психолози, а при следствения експеримент Пламен Джорлев сам е паказал останките на жена си.

комисар Росен Иванов, директор на ОД на МВР-Враца: - Един труп, престоял 8 дни е нормално дивите животни да го ....Лошото е, че е грозна картината, това е най-лошото.

На съпруга-убиец ще бъде поискана постоянна мярка задържане под стража, уточниха от прокуратурата.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар