*
Борба с вредителите

(ВИДЕО) ИЗЧЕЗНАЛО МОМИЧЕ

|
(ВИДЕО) ИЗЧЕЗНАЛО МОМИЧЕ

Днес екип на Модерна ТВ откри неизвестен на полицията свидетел, който видял отвличането на 18-годишната Каролин Кръстева от дома й в мездренското село Руска Бяла. Момичето е в неизвестност от 12 дни и бе обявена за общодържавно издирване.

Каролин Кръстева е четвърто дете в семейството и останала кръгъл сирак. Тя има брат и две сестри, но живее сама при чичо си в село Руска Бяла и пътува ежедневно до гимназията в Мездра, където учи в ХI клас. През фаталния ден 9 януари съседът й Кирил Конов видял, че тя се качва при двама непознати в лека кола. Но тази информация не стигнала до полицията, защото никой не попитал съседите.

Кирил Конов, съсед: - Тъмносиня, комби, ама не видех ни марка, ни номер. Излезе една жена на средна възраст, 40 години, нещо говориха и тя се качи в колата и заминаха.

Ценко Кръстев, с. Руска бяла: - Труден му беше живота като сираче и аз ме съмнява, че е избегала зад граница.

Всички в гимназията в Мездра са изненадани, защото Каролин не е давала основания за тревога.

Пенка Данова, директор на СОУ”Иван Вазов” – Мездра: - Ние сме разтревожени от това, надяваме се да завърши добре. В училище не е била в такава ситуация, която да предизвика такова бягство.

Радослав Христов, охрана в училището: - Не съм забелязъл нещо, което да буди съмнение, не са идвали са я търсят и съмнителни хора.

Класната ръководителка Албена Цолова смята, че в училище са взели превантивни мерки да помогнат на Каролин.

Албена Цолова, класен ръководител на Каролин: - Още от 9 клас, имайки предвид социалното й положение, с нея работеше психолог. Да, в часовете на класа, имахме отделени теми за трафика на хора, за превенцията на такива действия.

По неофициална информация преди няколко дни Каролин се обадила по телефона на сестра си Ана Мария и се разплакала. Според близките й това означава, че е жертва на отвличане.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар