*
Борба с вредителите

(ВИДЕО) ЕДНО ШОСЕ С ДВЕ ЛИЦА

|
(ВИДЕО) ЕДНО ШОСЕ С ДВЕ ЛИЦА

Репортаж за разбити шосета и непроходими дупки и ями по асфалта вече не учудва никого. Особено в Северозападна България, където магистрали няма, а за амортизираната пътна мрежа- пари няма. Модерна ТВ ви предлага две различни гледни точки към това шосейно бедствие на границата между Врачанска и Плевенска област.

Камерата на Модерна ТВ имаше лошия късмет да мине на четири колела през едно шосе, пострадало от бомбардировка. Отсечката от два-три километра може да служи като декор за филми на ужасите и се намира по пътя от село Габаре, Врачанско, към село Сухаче, Плевенско. Това е и най-прекият път между Враца и Плевен, но той е в ужасно състояние и се ползва само в краен случай от шофьори-самоубийци на собствената си кола.

Същият този ужасен път чудодейно се преобразява, след като премине границата с Плевенска област. Бившите дупки и ями по него там са грижливо ремонтирани с пресен асфалт. Питаме се защо едно и също шосе в две различни области изглежда диаметрално противоположно. Защо Врачанска област няма пари и търпи това абсурдно положение, а Плевенска област е намерила пари в кризата, за да могат хората от Сухаче, Лепица, Чомаковци, Девенци и прочие села да пътуват нормално до Червен бряг и до Плевен. Там друга България ли е, или са други управниците? Очакваме отговор от областната управа на Враца и областното пътно управление!


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"


box_title_arrow.gifКоментари

  • Враца |

    Снимайте и пътя Борован-Кнежа-Искър. Там няма значение дали е Врачанска или Плевенска област. Почти целия участък е с много дупки.

box_title_arrow.gifНапиши коментар