*
Борба с вредителите

(ВИДЕО) ДИСКУСИЯ ЗА "БОТЕВ" ВРАЦА

|
(ВИДЕО) ДИСКУСИЯ ЗА "БОТЕВ" ВРАЦА

След 10-то място през есенния полусезон, новакът в елита Ботев Враца стяга редиците за пролетта. На среща-дискусия футболните фенове и ветераните на отбора обсъдиха проблемите с ръководството на клуба и общината.

Въпреки че Ботев е общински клуб, общината осигурява само част от издръжката му и ще се търси широка обществена подкрепа за финансиране и развитие, каза кметът на общината Николай Иванов.
Трима опитни футболисти подсилиха през зимната пауза Ботев Враца, за да му помогнат да оцелее в елита и през пролетта. Селекцията продължава, като се търси и класен нападател.

Десетото място във временното класиране обаче е много ветровито и затова трябва да се направи солидна зимна подготовка. Феновете настояха за пълна прозрачност в селекцията, финансирането и подготовката на отбора.

Изпълнителният директор на Ботев Враца Пламен Николов съобщи, че са освободени 8 неперспективни играчи и продължават усилията за организиране на необходимите лагери и контролни мачове до старта на пролетния полусезон.


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"


box_title_arrow.gifКоментари

  • mladen stanic |

    zelaem vam uspeh mladen ot bosna

box_title_arrow.gifНапиши коментар