*
Борба с вредителите

"ВИДАБАСКЕТ" СТАРТИРА НА 22 ЯНУАРИ

|
"ВИДАБАСКЕТ" СТАРТИРА НА 22 ЯНУАРИ

Тази неделя се подновява първенството на мъжката „А” група, а Видабаскет посреща в зала „Фестивална” отбора на БК”Шумен”. Срещата ще започне от 17 часа, като през втория полусезон ръководството на видинския клуб ще запази символичната цена на билет от 1 лева за домакинските срещи. Със събраните средства ще се покрият част от съдийските разходи, а едно домакинство излиза на клуба към 850 лева.

През зимната пауза основния плеймейкър на Видабаскет Кристиян Борисов напусна отбора и премина в редиците на Академик-Плавдив. Не е тайна, че видинските състезатели играят на свободни начала без възнаграждение с аматьорски статут и при всяко предложение отвън, обезпечено финансово, могат да напуснат тима. Подготовката след новогодишните празници протече нормално, всички момчета вече са в добра състезателна форма и готови за поредните изяви с оранжевата топка. Не успяхме да направим няколко контролни срещи за навлизане в игрови ритъм по известни причини, но с ентусиазмът на момчетата ще се борим докрай в тазгодишния шампионат. Във временното класиране Видабаскет дели 4-6 място с равен брой точки с тимовете на Евроинс Черно море и Овергаз.
От 22 януари до 25 март видинчани ще изиграят 9 срещи – 5 домакинства в зала „Фестивална” и 4 гостувания при следната програма:


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар