*
Борба с вредителите

ВЪЗПИТАНИЦИ НА ДГ „ЕДИНСТВО ТВОРЧЕСТВО КРАСОТА“ ПОКАЗАХА СРЪЧНОСТ И МНОГО ТАЛАНТ

|

В ДГ „Единство Творчество Красота“ във  Враца се проведоха дейности по НП „Хубаво е в детската градина“. В откритите педагогически практики участваха всички деца с активната подкрепа на своите родители.

Малките „майстори“  от четвърта възрастова група използваха детско грънчарско колело и изработиха различни глинени съдове, като показаха завидни сръчности и декоративни знания за българското приложно изкуство. Малките „слънчица“ от втора „Б“ група  изградиха чрез рисуване и апликиране на фантазни образи по примера на любими анимационни герои, които по-късно включиха в сюжетна композиция.

Умения за партньорство и сътрудничество показаха децата от първа и втора „Б“ възрастови групи в спортно – състезателните игри. Високите постижения се характеризират с увереност, висок спортен дух и емоционална удовлетвореност.

Учителите са мотивирани да прилагат иновативни и творчески решения за активно взаимодействие в образователно-възпитателния процес при активното сътрудничество с родителската общност.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар