*
Борба с вредителите

ВЪВ ВРАЧАНСКО ОТКРИХА КАНАБИС, ПРИГОТВЕН ЗА "РЕАЛИЗАЦИЯ"

|
ВЪВ ВРАЧАНСКО ОТКРИХА КАНАБИС, ПРИГОТВЕН ЗА "РЕАЛИЗАЦИЯ"

На 12.12.2012г.  в 14.00 часа в гр. Враца при извършен личен обиск на лицето К. Д. с постоянен адрес с. Бутан, се намериха и иззеха полиетиленови топчета с различна големина съдържащи зелена суха листна маса която при направения полеви наркотест реагира на „канабис”.
При последвало претърсване и изземване в жилище находящо се в гр. Враца обитавано от К. Д. се намериха и иззеха полиетиленови топчета с различна големина съдържащи зелена суха листна маса която при направения полеви наркотест реагира на канабис.
На 12.12.2012г. е извършено претърсване в едноетажна жилищна постройка, находяща се в с.Бутан обитавана от Е. Д.. При извършеното претърсване са намерени и иззети полиетиленови сгъвки съдържащи зелена на цвят суха листна маса, която при извършения полеви наркотест реагират на канабис.
В последствие е извършен оглед и в едноетажна жилищна постройка, находяща се в с.Крива бара, ползвана от Е. Д от с.Бутан, като при извършения оглед са намерени и иззети стъклени буркани, съдържащи зелена на цвят суха листна маса, които при извършения полеви наркотест реагират на канабис.


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар