*
Борба с вредителите

ВЪВ ТУРНИРА „ДЕЦАТА И ФУТБОЛЪТ” ВРАЧАНИ БЯХА НАД ВСИЧКИ

|
ВЪВ ТУРНИРА „ДЕЦАТА И ФУТБОЛЪТ” ВРАЧАНИ БЯХА НАД ВСИЧКИ

За седми пореден път вчера и днес в град Враца се проведе Областен футболен турнир по програмата „Децата и футболът”, която се финансира от Асоциацията на Българските футболисти. Участваха отборите на Враца, Бутан, Селановци, Козлодуй, Мездра и Бяла Слатина. Предварително бяха заявили участие и отборите на Криводол и Борован, но не пристигнаха за участие.
В първа предварителна група Бутан победи Бяла Слатина с 1:0, а след това и Мездра с 3:1 след изпълнение на дузпи и се класира за финала.
Във втора предварителна група Козлодуй се наложи над Селановци с 2:1, но загуби от Враца с 0:4 и отпадна от борбата.
Така за 5-6 място Селановци се наложи над бяла Слатина с 5:0, а за 3-4 място Козлодуй победи с 3:0 отбора на Мездра.
Във финалната среща възпитаниците на Иван Георгиев /Саки/ доказаха, че са най-добри при децата и разгромиха отбора на Бутан с 11:0. Резултата можеше да бъде и с по-гоямо измерение, ако не беше силната игра на вратаря на Бутан Кристиян Иванов.
От врачанските футболисти отлични впечатления оставиха Адриян Краев и
Владислав Андреев.
Специални награди получиха : вратар - Кристиян Иванов от Бутан, защитник - Цветомир Семков от Мездра, полузащитник-Грег Мицев от Козлодуй, нападател-Благовест Атанасов от Селановци,за най-техничен футболист-Пламен Тодоров от Бяла Слатина,полузащитник Ростислав Данчев от Козлодуй и голмайстор Владислав Андреев от Враца - 5 гола. За най-комплексен футболист бе отличен капитана на Враца Андриян Краев, а за треньор Иван Георгиев /Саки/ - Враца.
Отборите бяха наградени от Регионалния шеф на спортното ни министерство за Северозапада Росица Стаменова и от председателя на Областния футболен съюз Цецко Стефанов с футболни екипи, купи и грамоти.


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар