*
Борба с вредителите

В СОУ „ИВАН ВАЗОВ” - ВЪРШЕЦ СЕ ИЗГРАЖДА МОБИЛНА АКТОВА ЗАЛА

|
В СОУ „ИВАН ВАЗОВ” - ВЪРШЕЦ СЕ ИЗГРАЖДА МОБИЛНА АКТОВА ЗАЛА

В най-голямото учебно заведение на територията на община Вършец - СОУ „Иван Вазов” започнаха строително-ремонтните дейности по спечелен от училището проект „Изграждане на многофункционална мобилна актова зала „Америка за България”, финансиран изцяло от фондация „Америка за България”.

Проектът предвижда основен ремонт на физкултурния салон на училището и изграждане на мобилна актова зала с подвижна сцена, която да се използва при нужда за училищни тържества и мероприятия.

Строително-ремонтните дейности включват подмяна на дограма, топлоизолация от стиропор, шумоизолация с гипсокартон, подмяна на покривна конструкция, подмяна на ел.инсталация, подмяна на радиаторите и част от парната инсталация, изкърпване на дюшеме, циклене и лакиране, боядисване на вътрешните стени на физкултурния салон и съблекалните, полагане на външна минерална мазилка, изграждане на подвижна сцена.

Проектът е на обща стойност 142 000 лева.
Изпълнител на обекта е строителното дружество "БулКон - Х" ООД – гр. София, което е избрано след проведена процедура по Закона за обществените поръчки.

Очаква се строително-ремонтните дейности да приключат до края на месец октомври.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар