*
Борба с вредителите

В СЕЛО ГЕНЕРАЛОВО НАРЕКОХА ГЕНЕРАЛА ПЛЪХ

|
В СЕЛО ГЕНЕРАЛОВО НАРЕКОХА ГЕНЕРАЛА ПЛЪХ

ИВО ИНДЖЕВ
http://ivo.bg/

Жител на село Генералово „освирка” и отсвири Генерала, като го прикани саркастично да дойде да реже лентичка в чест на наводняването, което не приема да бъде наричано природно бедствие, а го смята за следствие от начина на управление.

Около афектирания жител имаше негови съселяни, които явно бяха на същото мнение. Заклеймиха го поименно като плъх, който се крие!

Това е нечуван конфуз за контролираното изтичане на критика, която се е насъбрала в язовирите на селското търпение спрямо управлението на ГЕРБ.

Това се чу и видя в новините на Нова телевизия в пряко включване от селото, което е съседно на смъртоносно наводненото вчера село Бисер, възпято от поета Петко Славейков в „Извора на белоногата” така:

„Видиш ли долу в полето,
дет се мержеят, чернеят
десетина дървя върбови?
Там било село Бисерча…

Бойко слуша гласа на народа. Нали така? Дори е готов на секундата да реагира, като за шистовия газ, (а не да псува на майка, както направи в Разград, когато местни фенове го освиркаха на стадиона, но това не беше разказано на зрителите на големите телевизии).

Ами тогава да чуе и тези гласове, включително и в този блог:

Йорданова
07.02.2012 в 15:43

„Само за сведение - в Б-я има 2800 язовира. Съпругът ми, като бивш директор от Водно стопанство, към което бяха и язовири и каскади, има дори карта, отразяваща настоящото местоположение. През 2001-2005г. правителството на СаксКобургГотски, чийто любимец беше ББ позволи групировката ТИМ с приближен ББ, да приватизира язовирите. И резултатът не закъсня.”

Дали Бойко ще нареди на парламента да забрани ТИМ заради волята на народа, който си позволява да не иска да бъде наводняван и давен посред сибирски студ или по-скоро ще закрие някоя телевизия, която си позволява да нарушава контрола върху изпускането на нерегламентирана критика към него?

Очакваме да научим от извора - не на Белоногата, а на управленската мъдрост, олицетворявана от носителя на черен колан по тръшкане на противника на тепиха на демагогията.


ОЩЕ ОТ "ПОЛИТИКА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар