*
Борба с вредителите

УСПЕШЕН ДЕБЮТ НА МЛАДИ ВИДИНСКИ БОКСЬОРИ

|
УСПЕШЕН ДЕБЮТ НА МЛАДИ ВИДИНСКИ БОКСЬОРИ

При първото си участие в голямо спортно състезание 13-годишните видински боксьори Владислав Емилов и Преслав Бранков спечелиха бронзови медали. Възпитаниците на спортен клуб по бокс „Бдин”- Видин участваха в републиканския шампионат „Купа България”, състоял се в Добрич от 31 октомври до 3 ноември. На боксовия ринг премериха сили 137 боксьори от 131 клуба в страната. Видинските състезатели Владислав Емилов /кат. 36 кг./ и Преслав Бранков /кат. 41,5 кг./ заслужено спечелиха бронзови отличия и впечатлиха с перфектна игра треньори и зрители.
Спортен клуб по бокс „Бдин” е учреден през юни 2011 г. и от март тази година се водят редовни тренировки за всички възрастови групи. Старши треньор е националният състезател от близкото минало и настоящ съдия от републиканска категория Кирил Бушев.
Вратите на спортния клуб са отворени за всички желаещи. Тренировките се провеждат всеки делничен ден от 18 ч., а събота и неделя от 16 ч., в спортната залата на ПТГ „Васил Левски”.
Треньорът Кирил Бушев призовава всички млади хора, момичета и момчета, да посетят спортния клуб по бокс. Той се явява алтернатива за свободното време на учениците, място, където те ще се откъснат от вредните навици и лошото влияние на улицата.
Ще подобрят своята двигателна култура, ще придобият самочувствие на силни и здрави хора.


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар