*
Борба с вредителите

УСПЕХ ЗА МЪЖКИЯ ВОЛЕЙБОЛЕН ОТБОР НА МОНТАНА

|
УСПЕХ ЗА МЪЖКИЯ ВОЛЕЙБОЛЕН ОТБОР НА МОНТАНА

Мъжкият отбор на Монтана (Монтана) победи като домакин Марек Юнион-Ивкони (Дупница) с 3:2 (26:24, 18:25, 25:22, 16:25, 15:12), в мач от петнадесетия кръг от Суперлигата, игран в местната зала Огоста.
С това волейболистите от Монтана нанесоха втора загуба на лидера Марек в първенството. Това ги изкачи на трето място във временното класиране с девет победи, шест загуби и актив от 25 точки. Въпреки поражението, тимът от Дупница запазва лидерската си позиция, с дванадесет победи, две загуби и 37 точки.
Монтанчани отново показаха константност при представянето си в домакинствата си и не допуснаха загуба на свой терен, като не се огънаха дори и пред водача в класирането на Суперлигата. След множество обрати и равностойна игра, в тайбрека домакините, подкрепяни от своята публика се оказаха по- устойчиви, като преклониха шампионите и записаха важна победа в първенството.
Реализатор за Монтана стана Камен Каменов със 17 точки, Цанко Цанков добави 16 за победата. За Марек най-резултатен бе Тодор Вълчев с 24 точки.


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар