*
Борба с вредителите

УЧЕНИЦИТЕ ОТ СУ „НИКОЛА ВОЙВОДОВ“ ОТКРИХА БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР НА МАРТЕНИЦИ

|

В Средно училище „Никола Войводов” във Враца откриха традиционния благотворителен базар за мартеници. Всяка година учители и ученици от средното училище в жк „Дъбника” с готовност се посвещават на различни благородни каузи, които са успешни и заради всеотдайната помощ на най-добрите партньори – родителите.

Тази година сръчните и трудолюбиви ръце на учениците, учителите и родителите от СУ „Никола Войводов” изработиха изящните червено-бели символи на здравето и живота с  огромно желание и две каузи -  изграждането на уютен училищен кът за четене и подкрепа за Гергана Емилианова - бивша  ученичка на средното училище, която се нуждае от скъпоструваща протеза.

Главен организатор на базара, който ще работи на 27 и 28 февруари  е Снежана Йорданова, начален учител в СУ „Никола Войводов”.

Пролетно настроение, със своето литературно- музикално изпълнение, внесоха и децата от трети и четвърти клас, а седмокласничката Теодора Бановска влезе в образа на Баба Марта и зарадва всички присъстващи.

Благотворителният базар беше открит от заместник-директора на  училището Елеонора Дончева, която пожела на всички, заедно с изработените с любов мартенички, които ще закупят, да отнесат в домовете си усмивка и послание за добро и здраве.

 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар