*
Борба с вредителите

ТРИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ВЪВ ВИДИНСКО ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ

|
ТРИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ВЪВ ВИДИНСКО ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ

Три престъпления са извършени през почивните дни във видинско, съобщиха от ОД на МВР - Видин.
Снощи, около 22.00 часа, в дежурната част на РУП-Белоградчик е получен сигнал за извършване на лов на едър дивеч, без надлежно разрешение, в землището на с.Дреновец.
Около 01.10 часа в местността “Дълбоки дол” полицейски служители установили лек автомобил “Дайхатсу Фероза” с видинска регистрация. На предния капак на колата е намерено отстреляна диво прасе. В превозното средство били четирима мъже – Е.Е./36г./, Е.В./34г./-двамата от с.Дреновец, И.В./36г./ от с.Арчар и 30-годишен гръцки гражданин. При огледа са открити и иззети 20 ловни патрони различен калибър и две ловни пушки, собственост на Е.В. По случая работи РУП-Белоградчик, образувано е досъдебно производство.
Във времето от 18.00 часа на 24 ноември до 10.00 часа на 25 ноември в с.Рупци неизвестно лице чрез взлом на брава от входна врата проникнало в частна къща. Извършена е кражба на стенен часовник, месингови кафемелачки и мастилница, газови фенери и други вещи. по случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство.
На 25 ноември, около 12.45 часа, в с.Рабиша неизвестно лице чрез счупване на задно дясно стъкло проникнало в лек автомобил “Шевролет”, откъдето извършило кражба на преносим компютър. По случая работи РУП-Белоградчик, образувано е досъдебно производство.


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар