*
Борба с вредителите

ТЪРЖЕСТВО В МБАЛ"СВ.ПЕТКА" - ВИДИН ЗА БАБИН ДЕН

|
ТЪРЖЕСТВО В МБАЛ"СВ.ПЕТКА" - ВИДИН ЗА БАБИН ДЕН

Кметът на Видин Герго Гергов бе сред гостите на тържеството в Акушеро-гинекологичното отделение на МБАЛ „Св. Петка”, организирано по повод Деня на родилната помощ 21 януари.

Той връчи поздравителен адрес на завеждащия отделението д-р Слави Любенов и букет с цветя на старшата акушерка Вили Иванова.

„Хората като вас и колегите ви с основание се гордеят с благородната си професия. За нея са необходими важни качества – отговорност, дисциплина, всеотдайност и любов. Тя е въпрос на лично призвание. Искам да пожелая на целия колектив на Акушеро–гинекологичното отделение да бъде сплотен и дарява щастливи мигове на много семейства, да има здраве, късмет и да се радва на високо обществено признание!” – пише в поздравителния адрес.

Герго Гергов обяви, че за нуждите на отделението Община Видин е закупила 10 стола и едно бюро.

На празника по случай Бабинден присъстваха още народният представител Владимир Тошев, областният управител инж. Цветан Асенов, председателят на Общинския съвет Пламен Трифонов, изпълнителният директор на видинската болница д-р Цветан Василев и др. Всички изказаха пожелания тази година в отделението да се раждат много и здрави деца.

Водосвет за здраве и благоденствие бе извършен от отец Ромил. Деца от ЦДГ „Зорница” поздравиха присъстващите със специално подготвена програма, посветена на Деня на родилната помощ. Тържеството завърши с обреда „поливане на ръцете”.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВИДИН"

box_title_arrow.gifНапиши коментар