*
Борба с вредителите

СТИЛИЯН ПЕТРОВ ЩЕ БЪДЕ ИЗПИСАН ДО СЕДМИЦА

|
СТИЛИЯН ПЕТРОВ ЩЕ БЪДЕ ИЗПИСАН ДО СЕДМИЦА

Монтана днес съобщи, че Стилиян Петров – капитан на българския национален отбор по футбол и капитан на Астън Вила е добре и ще бъде изписан до 1 седмица

Чудесната новина е от Football24.bg, което цитира изказване на семейството на Стилиян Петров.
Бащата на Стилиян Петров споделил радостната новина. Той благодари сърдечно на всички фенове и онези, които не харесват футбола, но от чиста човечност застанаха за нещастието на Стенли и го подкрепиха.
Цялото семейство е изключително щастливо! Да не говорим за съотборниците на Стан в Англия, които вдигнаха на крака целия Остров, за да подкрепи техния обичан капитан.
Да си припомним набързо отпечатаните фланелки с лика на Стилиян Петров, които бяха обличани на всяко загряване преди мач в Англия. Дори и световноизвестната поп звезда Роби Уилямс сложи такава тениска преди участието му в благотворителен мач.
Да си припомним как всички ставаха в 19-та минута на мачовете и аплодираха Стенли, защото той играе с №19.

Димитър Бербатов организира своите съотборници от Манчестер Юнайтед, които подариха тениска на Стилиян Петров с техните автографи.

В село Сатовча беше организиран молебен пред чудотворната икона на Св. Стилиян за здравето на Стан.
Да не пропуснем как и българите, макар с голяма доза закъснение също организирахме хепънинг, чрез който изказахме своята любов към Стилиян Петров. Явно лъчът любов от България е достигнал до далечна Англия.
Никога не трябва да забравяме, че няма добро, което не е възнаградено! Стилиян Петров и неговата съпруга Полина са помагали на много познати и непознати хора. А когато Стан имаше нужда от морална подкрепа, той я получи.

Нещастието на Стилиян показа, че хората могат да бъдат съпричастни в трудни моменти, нищо че са съперници в оспорваната игра.


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар