*
Борба с вредителите

„СПОРТ И ТУРИЗЪМ” И „ПАРКИНГИ И ГАРАЖИ” С НОВИ ДИРЕКТОРИ

|
„СПОРТ И ТУРИЗЪМ” И „ПАРКИНГИ И ГАРАЖИ” С НОВИ ДИРЕКТОРИ

Общинските предприятия „Спорт и туризъм” и „Паркинги и гаражи” от днес имат нови директори. Конкурсите за двете ръководни позиции се проведоха на 22 януари. За директор на „Спорт и туризъм” бе избран Венцислав Николов, а на „Паркинги и гаражи” – Цветан Илиев. Едно от изискванията към кандидатите бе да имат висше образование, с образователно-квалификационна степен „магистър” по икономика или квалификационна степен „магистър”, съответстваща на спецификата на предприятието. Заради липса на подходящо образование от надпреварата бе отстранен Димитър Гъндев, който бе кандидат за ОП „Спорт и туризъм”.        Венцислав Николов е роден на 5.11.1950 г. Завършил НСА – специалности „учител по физкултура” и „треньор по водна топка”, придобил педагогическа правоспособност във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий” – Велико Търново, има степен „магистър” по специалността „икономика и управление на социалните дейности – мениджър на културата” в ЮЗУ „Неофит Рилски”. Работил като треньор по водна топка в ДФС „Ботев” и като преподавател по физическо възпитание във врачанските училища „Васил Кънчов”, „Давид Тодоров”, „Св. Климент Охридски”, ПМГ „Акад. Иван Ценов” и ПТГ „Н. Й. Вапцаров”.        Цветан Илиев е роден на 16.03.1958 г. Завършил Висшия лесотехнически институт, степен „магистър” по специалността „инженер по механичната технология на дървесината”. От 1994 г. до 1999 г. работи в ОД на МВР – Враца като охрана на обществения ред и сигурност. От 1999 г. до 2000 г. е зам.-началник на ГКПП - Оряхово към ГД „Гранична полиция”. От 2000 г. до 2011 г. е началник група в РУП към ОД на МВР – Враца.        Срокът на договорите и на двамата директори е три години.  


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"


box_title_arrow.gifКоментари

  • Една врачанка |

    Ха ха ха Венци - Цивката е Директор ! Абе хора, та този човек незнае каде да се подпише а е избран за Директор . Даскал по физическа и завършил задочно някога миналич век и ще управлява . МОЛЯ помислете пак!!!!!! Бъдете разумни!

  • Катя Атанасова |

    Г- н кмете , Вие познавате ли Венци Николов с прякор от десетилетия Цивката ? Искам да изкажа мнение за този индивид . Никога не е управлявал каквото и да е било и факт за 6 те месеца като временно изпълняващ какво се случи . То небяха далавери с билети за фрапираща сума 90 000 лв. то неспираха басейна и всички загубихме парите за картите си , с какъв акъл го слагате, няма ли умни хора за този отговорен пост? Това е голяма простотия !

box_title_arrow.gifНапиши коментар