*
Борба с вредителите

СКПС „БОТЕВ 2000” ТРЪГВА С ЧЕТВЪРТО МЯСТО

|
СКПС „БОТЕВ 2000” ТРЪГВА С ЧЕТВЪРТО МЯСТО

Врачансият СКПС „Ботев 2000” завърши на четвърто място след изиграване на срещите от първия финален кръг за юноши младша възраст. Срещите се играха през уикенда в софийския басейн „Диана”. Състезателите на Венетка Начева спечелиха два и загубиха три мача, което им осигури позиция в топчетири. Врачани почнаха със загуба с 6-9 от „Комодор”(Варна). Във втората среща нашите надиграха с 8-7 друг варненски тим, този на КПС. Ботевци продължиха с две загуби от фаворитите „Локо Н.Нанов” с 4-16 и „Черно море” с 4-9. В последния мач врачани надвиха отбора на „Аква спорт”(Варна) с 8-4.
В класирането след завършване на мачовете от първия финален кръг води „Локомотив Н. Нанов” с 15 точки, през „Черно море” с 12. Врачани са четвърти с 6 точки.
По същото време във Враца се играха мачовете І кръг от втората финална шестица. Домакините бяха представени от състава на КПС „Ботев”. Отборът воден от Валентин Йорданов спечели три победи и оглави класирането. Врачани надиграха последователно съставите на „Славия” с 8-2, ЦСКА с 13-4 и на „Арда 2008” със 17-1. Седемте отбора от втората шестица ще играят срещу останалите съперници в седващия кърг.


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар