*
Борба с вредителите

СКАНДАЛ В ПЛОВДИВСКИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ /видео/

|
Зареждане на видео плеър...

Грозен скандал, наподобяващ вечеринка в селска кръчма, си спретнаха общинските съветници на днешната сесия в Пловдив. Причината бе предложение за отдавана под наем на помещение на организацията „Безсмъртният полк”, която е оглавявана от Павел Иванов – председател на комунистическата партия, предава trafficnews.bg.

Самото споменаване на името на БКП предизвика грандиозен скандал, в който се чуха и абсурдни реплики и обиди. Естествено, главно действащо лице бе Спас Гърневски, а от другата страна бяха Слави Георгиев от ПФ, Ангел Иванов от БСП.

Председателят на Общинския съвет Савина Петкова очевидно изпусна реда в залата и въпреки че предупреди скандалджиите, че ще ги изгони от залата, те продължиха с простотиите.

До болка познатите лафове за това кой е комунист, кой е фашист и най-голям демократ отново бяха нахвърляни в залата. До крайната простотия се стигна, след като Слави Георгиев припомни на Спас Гърневски, че той също е бил член на БКП и го призова да спре да се държи безумно.

„Хвани ме за комунистическия член” и „комунистически наглец”, веднага бяха изстреляни от екскемта Гърневски, а после не пропусна и да добави любимата си  фраза „червени боклуци”.

Съвсем резонно  един от старейшините поиска щатен психиатър в местния парламент, което обаче отново разбуни духовете.


ОЩЕ ОТ "ШЕГОВИТ ОБЕКТИВ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар